Ξέχασαν το τρίχρονο στο εστιατόριο!!!

10 Αυγούστου 2015
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Πολλά ξεχνάω…δικαιολογώ τον εαυτό μου, τρία τα παιδιά, κούραση, ξενύχτι….αλλά αδικαιολόγητοι πια, ήταν οι Γάλλοι γονείς της τρίχρονης όταν την ξέχασαν σε εστιατόριο κι εφυγαν.

Τρίτεκνοι κι αυτοί, αποφάσισαν να πάνε για διακοπές στην Κυανή Ακτή. Στον δρόμο σταμάτησαν σε κάποιο εστιατόριο, κι αφού φάγανε, πήραν τον δρόμο για την επιστροφή.

150 χιλιόμετρα αργότερα, άκουσαν στο ραδιόφωνο ότι κοριτσάκι βρέθηκε σε εστιατόριο. Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι “πήγαινε στη θάλασσα”, καθώς και ότι είδε “το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει”. Τότε κατάλαβαν οι γονείς ότι η μικρή δεν ήταν στο αυτοκίνητο.

Τηλεφώνησαν στην αστυνομία ότι γυρίζουν να πάρουν την μικρή. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε “θα ακούσουμε τί έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω”.

Γι αυτό η συμβουλή της ημέρας για τις διακοπές, ή τουλάχιστον μια καλή λίστα με συμβουλές θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει «μετρήστε τα παιδιά πριν φύγετε».