Κοινοτικό Πάρκο Πύργου Λεμεσού

6 Οκτωβρίου 2015
Χωρίς σχόλια

Μας καλέσανε σε γενέθλια, και για να είμαι ειλικρινής αν δεν ήταν η πρόσκληση δεν θα μάθαινα τόσα χρόνια ότι υπάρχει τέτοιο πάρκο στον Πύργο, γιατί ακόμα και το χωριό μόνο ακουστά το είχα.

Ποδοσφαιρόφιλος ο μικρός φίλος μας, γι αυτό και πολύ καλή η επιλογή της μητέρας του, γιατί το πάρκο συνδίαζε αρκετό χώρο ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίξουν μπάλα, και όσα δεν ήθελαν άνετα μπορούσαν να πάνε να παίξουν στα παιχνίδια του παιχνιδότοπου.

Αν θέλετε λοιπόν μια αλλαγή από τα καθημερινά, και δεν ξέρετε που να πάτε, με καλό καιρό σίγουρα είναι μια καλή επιλογή, που από ότι κατάλαβα μια και λειτουργεί το κέντρο και βράδυ, θα μπορεί να οργανωθεί μια έξοδος ολόκληρης της οικογένειας με παρέα για μικρούς και μεγάλους, μια και το βράδυ μπορεί να σερβιριστεί και φαγητό.

Το κανονικό φαγητό δεν το δοκίμασα, αλλά το μπουφέ των γενεθλίων πολύ καλό, όπως καλό και το φαγητό για τα μικρά παιδάκια.

Ανοικτό , όπως λένε στον λογαριασμό τους στο Facebook, καθημερινά για φαγητό και ποτό (μετά τις πέντε). Αναλαμβάνουν μεγάλα πάρτι, πάρτι γενεθλίων και διάφορες εκδηλώσεις. Κι όπως μαθαίνω σύντομα θα ξεκινήσει αγγλικό παραδοσιακό fish and chips, και τις Κυριακές μεσημεριάτικο μπουφέ.

Τηλ επικοινωνίας 99 831663

Facebook Group