Κοινοτικό Πάρκο Πύργου – Λεμεσός

25 Ιανουαρίου 2020
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Πολλές φορές  επισκεφτήκαμε το Κοινοτικό Πάρκο Πύργου στο παρελθόν σαν καλεσμένοι σε πάρτι γενεθλίων.

Τελευταία ακούσαμε ότι άνοιξε υπό νέα διεύθυνση. Η μέρα παρόλο που ήταν κρύα ήταν ηλιόλουστη κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να αφήσουμε τα παιδιά να παίξουν χωρίς να είναι περιορισμένα στους 4 τοίχους.

Όπως και πριν, ο παιχνιδότοπος με κούνιες, τσουλήθρες, πολυπαιχνίδια, με την προσθήκη ενός καινούργιου από την τελευταία φορά που  επισκεφτήκαμε το πάρκο. Όμως για τα αγόρια που μεγάλωσαν πλέον, και το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι οι κούνιες και οι τσουλήθρες, η μεγάλη αυλή με γρασίδι όπου μπορούν άνετα να παίξουν μπάλα είναι ότι καλύτερο.

Η έκπληξη όμως για μας τους μεγαλύτερους ήταν η κουζίνα. Κανονικά περιμέναμε τα γνωστά που μπορείς να παραγγείλεις σε ένα πάρκο. Όμως εκτός από το παιδικό μενού, το οποίο ήταν και νοστιμότατο, υπήρχαν αρκετά καλές και νόστιμες επιλογές για τους μεγαλύτερους.

Για τους γονείς όμως που θα ήθελαν να πάρουν τα παιδιά τους να παίξουν, και να καθίσουν να παρακολουθήσουν ένα αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση, υπάρχουν τα chips & dips που θα μπορούσαν να συνοδεύσουν την μπύρα τους.

Ολόκληρες 3 ώρες καθίσαμε. Τα παιδιά το απόλαυσαν, κι εμείς περάσαμε όμορφα κουβεντιάζοντας και απολαμβάνοντας την ηρεμία του πάρκου το μεσημέρι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ