ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Η ΓΕΥΣΗ

9 Νοεμβρίου 2015
Χωρίς σχόλια

Παρόλο που τα παιδιά μας έχουν συνηθίσει τόσο πολύ τους παιχνιδότοπους, που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μπορεί να υπάρξει κι άλλου είδους παιχνίδι, το παλεύουμε. Και μια που η Κυριακή μας έκανε την χάρη, είπαμε να μην κλειστούμε μέσα σε 4 τοίχους.

Πήρε η φίλη μια μπαλα, τα παιδιά της, πήρα κι εγώ τα δικά μου, και πήγαμε στον Δημόσιο Κήπο. Τους αφήσαμε να τρέξουν στο χορτάρι, παίξαμε «μήλο», και όταν πια είπαν από μόνα τους ότι πείνασαν αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό.

Αλλά αφού ο ήλιος ακόμα μας χαμογελούσε….προσπαθούσαμε να σκεφτούμε κάποιο εστιατόριο που να μπορούμε να καθίσουμε έξω.

Η ιδέα δεν ήταν δική μου, μια που αν και το είχα ακούσει, δεν είχα πάει πιο πριν. Δεν είχα πάει σχετικό, μιλώ για μετά που έφτιαξαν τον εξωτερικό παιχνιδότοπο.

Δύο φουσκωτά, κάποια πολυπαιχνίδια, σπιτάκια, αλογάκια και μπροστά τα τραπέζια όπου οι γονείς μπορούν να τρώνε ενώ ταυτόχρονα μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους.

Όσο για το φαγητό, αν και μπορείτε να έχετε την επιλογή των κοτομπουκιών και των γνωστών «παιδικών γευμάτων», αφού πήγατε που πήγατε σε κυπριακό ‘σουβλιτζίδικο’, γιατί να μην φάνε τα παιδιά σουβλάκι’;

Ο χώρος αρκετά μεγάλος, ώστε εκτός από τους κανονικούς πελάτες, είδαμε και δύο τούρτες να περνούν από μπροστά μας, έτσι θα υπήρχαν τουλάχιστον δύο πάρτι γενεθλίων. Αρκετός χώρος για στάθμευση στο απέναντι χωράφι, καλή εξυπηρέτηση, και η γνωστή ποιότητα φαγητού της Γεύσης.

Αν λοιπόν «πετύχετε» ακόμα κάποια ηλιόλουστη Κυριακή, και θέλετε τα παιδιά να παίξουν στον ήλιο η «Γεύση» είναι μια πολύ καλή ιδέα. Αν πάλι θέλετε να περιμένετε να καλοκαιριάσει…..απ’ ότι έχω ακούσει, το βράδι το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο.

Τηλέφωνο: ​357-25722223​​

Email: gevsionline@gmail.com

http://www.gevsionline.com/

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ανοικτά μέχρι αργά 23:00 Δευτ. – Κυρ.

1 Χαράλαμπου Ευαγόρου Άγιος Αθανάσιος 4106 Λεμεσός