Μετά τη γέννηση του παιδιού της, γνώρισε και παντρεύτηκε τον πατέρα

28 Μαρτίου 2016
Χωρίς σχόλια

Σενάριο χολυγουντιανής ταινίας ή μάλλον σενάριο ελληνικής ταινίας αν ζούσε ακόμα η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Aminah Hart και ο Scott Andersen από την Βικτώρια γνωρίστηκαν το 2013, ένα χρόνο μετά που γεννήθηκε η κόρη τους Leila.

Σύμφωνα με τους νόμους της Αυστραλίας, ο Scott, ο οποίος ήταν δωρητής σπέρματος, δεν είχε καμμία υποχρέωση να γνωρίσει την κόρη του μέχρι αυτή να γίνει 18 χρονών. Όταν όμως ρωτήθηκε αν ήθελε να την γνωρίσει δεν δίστασε καθόλου.

Γνώρισε την κόρη και μαζί και την μητέρα. Η συνεχεια όπως είπαμε, σενάριο ταινίας που θα ζήλευε και η Φίνος Φιλμ. Το παλληκάρι γνωρίζει την κοπέλλα, ερωτεύονται, παντρεύονται και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

aminah1

Η Aminah Hart έχει γράψει κι όλας ένα βιβλίο με θέμα τη γνωριμία με τον σύζυγο της και ο τίτλος How I Met Your Father. Η Aminah αποφάσισε να προχωρήσει με εξωσωματική χρησιμοποιόντας ανόνυμο δότη, μετά που έχασε τα δύο αγόρια της από σπάνια ασθένεια. Ανακουφισμένη όταν η κόρη της γεννήθηκε υγιής, αποφάσισε να ανακαλύψει τον πατέρα, μια και τον ήθελε να είναι μέρος της ζωής της, και να μην μεγαλώσει χωρίς πατέρα όπως η ίδια.

Ο Scott είχε ενημερώσει την κλινική ότι ήταν πρόθυμος να γνωρίσει το παιδί του, κι ένα χρόνο μετά την γέννηση της Leila, γνωρίστηκαν στην Μελβούρνη. Το 2015 παντρεύτηκαν με την μικρή να είναι παράνυμφος.

Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε Amazon – Kindle edition