Επιτυχία…..κατά το ήμισυ

16 Νοεμβρίου 2015
Χωρίς σχόλια

Κι όπως υποσχέθηκα….σήμερα θα γράψω για τα….αποτελέσματα της τούρτας. Φυσικά θα μιλήσω για τη δική μου «ταπεινή» γνώμη, που ίσως να μην είναι τελικά και πολύ ταπεινή.

Θα αρχίσω με τα αρνητικά…..Δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η επιλογή της κρέμας σαντιγί, έπρεπε τελικά να χρησιμοποιήσω ζαχαρόπαστα.  Έλα όμως που την φοβήθηκα. Το τυπωμένο ζαχαρωτό, μια χαρά μπήκε στην τούρτα το βράδυ, την επομένη όμως είχε τις ατέλειες του. Το πιο βασικό, ο γιός μου ήταν πλήρως ικανοποιημένος μια και η φωτογραφία στην τούρτα είχε τον αγαπημένο του ήρωα.

Ας μιλήσω για γεύση τώρα. Εμένα προσωπικά όχι μόνο μου άρεσε, αλλά θα έλεγα να διαλέξουν όσες θέλουν να φτιάξουν τούρτα-δούκισσα την συγκεκριμένη συνταγή. Και πανεύκολη και νοστιμότατη.

Απλά μια και νόμιζα ότι δεν θα ήταν αρκετή η τούρτα, έφτιαξα την διπλάσια δόση, που στο τέλος δεν φαγώθηκε με τίποτα. Γι αυτό αν θα έχετε 50 καλεσμένους, σιγουρευτείτε ότι τρώνε αρκετη τούρτα πριν φτιάξετε πολύ μεγάλη.

Και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει και  δεν διαβάσατε την συνταγή θα την βρείτε εδώ

Κι όσες μανούλες έτυχε να δοκιμάσουν την τούρτα μου, μπορούν  να γράψουν τα «καλά» τους σχόλια πιο κάτω. Τώρα που το λέμε, δικαιούνται να γράψουν και τα κακά τους σχόλια, όλα καλοδεχούμενα. Τουλάχιστον να βάλω τέλος σε μια καριέρα που μάλλον από τη όψη της τούρτας δεν μου ταιριάζει καθόλου.