Ένα Καλοκαιρινό Σχολείο με διαφορετικές επιλογές, κατάλληλες για κάθε μαθητή. 11 Ιουνίου – 10 Αυγούστου 2018

21 Φεβρουαρίου 2018
Χωρίς σχόλια

Το Καλοκαιρινό Σχολείο του L.I.T.C. – A&P Language Institute & Translation Centre προσφέρει και φέτος πολλές επιλογές, κατάλληλες για μαθητές από 5 έως 17 χρόνων.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες του Καλοκαιρινού Σχολείου δημιουργούν μια φιλική ατμόσφαιρα με πρωταρχικό μέλημα την εκπαίδευση, τη φροντίδα και την ευημερία των μαθητών.

  • Καλοκαιρινή Απογευματινή Δημιουργική Απασχόληση

Από φέτος προσφέρουμε στα παιδιά σας καλοκαιρινά απογεύματα γεμάτα διασκέδαση και δημιουργία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διασκεδαστικά παιχνίδια στη θάλασσα, βόλτες σε πάρκα και εργασίες για την ενίσχυση των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης.

Δευτέρα – Παρασκευή, 13:00 – 18:00

 

 

  • Summer School Αγγλικών για παιδιά 5 – 10 χρόνων

Ειδικά σχεδιασμένες δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες που στόχο έχουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Διδάσκονται αγγλικά 1 ώρα καθημερινά μέσα από διαδραστικές μεθόδους, ενώ η γλώσσα ενσωματώνεται επίσης σε όλες τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν τα παιδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 φορές την εβδομάδα κολύμβηση και εκγύμναση στην παραλία και 2 φορές την εβδομάδα ομαδικά παιχνίδια και εκπαιδευτικούς περίπατους στο Δημόσιο Κήπο. Το κάθε παιδί θα ετοιμάζει μία εργασία κάθε εβδομάδα κατά την προκαθορισμένη ώρα η οποία θα σχετίζεται με τον εκάστοτε θεματικό κύκλο του μαθήματος των αγγλικών και θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή πρωί. Οι μαθητές θα ψηφίζουν την παρουσίαση που τους άρεσε περισσότερο και η παρουσίαση με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίζει το βραβείο της εβδομάδας. Κάθε Παρασκευή, θα πραγματοποιείται εκδρομή.

 

Δευτέρα – Παρασκευή 8:30 – 13:00

 

  • Summer School Αγγλικών και Η/Υ για παιδιά και εφήβους 9 – 17 χρόνων

Το καθιερωμένο πια καλοκαιρινό σχολείο του L.I.T.C. που μετράει πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας. Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν, να βελτιώσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις των αγγλικών τους μέσα από διαδραστικούς και δημιουργικούς τρόπους διδασκαλίας με τη χρήση μεθόδων που εξάπτουν το ενδιαφέρον των μαθητών ενώ είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικές.

Τα παιδιά παρακολουθούν καθημερινά τρεις διδακτικές περιόδους αγγλικών καθώς και μία περίοδο μαθημάτων Η/Υ στα αγγλικά σε ένα ευχάριστο διδακτικό περιβάλλον. Κατά την ένταξη του κάθε μαθητή σε αυτό το πρόγραμμα πραγματοποιείται ένα τεστ αξιολόγησης της γνώσης της αγγλικής ώστε να τοποθετηθεί στο κατάλληλο επίπεδο, ανεξαρτήτου ηλικίας. Το πρόγραμμά μας βασίζεται στο Cambridge English Examination System, έτσι το διδακτικό υλικό και η ύλη βασίζονται σε θέματα που σχετίζονται με τις εξετάσεις αυτές. Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης όπου αναφέρονται οι ώρες και το επίπεδο παρακολούθησης. Κάθε εβδομάδα οι μαθητές θα ετοιμάζουν και θα παρουσιάζουν ατομικές εργασίες και το σύνολο της τάξης θα επιλέγει την καλύτερη εργασία της εβδομάδας. Τις Παρασκευές θα πραγματοποιείται εκδρομή.

 

Δευτέρα – Παρασκευή, 8:30 – 13:00.

 

Π
ληροφορίες

A&P Language & Translation Center Ltd.

Τηλ. 25 343376, Φαξ: 25 343398

courses@litcschool.com

www.litc.com.cy