Τα 6 πράγματα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας στο ταξίδι με μικρά παιδιά.

5 Μαΐου 2015
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Για να μπορέσετε να φτάσετε ήρεμοι και να απολαύσετε τις διακοπές σας, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας κάποια πράγματα που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη και το ταξίδι πιο ευχάριστο.
Πολλά παιγνίδια.
Παιγνίδια και βιβλία που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών, θα βοηθήσουν πολύ σε μακρινά ταξίδια. Κρατήστε χώρο για τα αγαπημένα τους παιγνίδια ,και ισως για εκπληξη αγοράστε και κάποια καινούρια. Τα νέα παιγνίδια μπορείτε να τα κρύψετε και να τα παρουσιάσετε σε κάποια στιγμή που τα παιδιά θα έχουν βαρεθεί ή θα δείξουν ότι έχουν κακή διάθεση. Αν θα ταξιδέψετε με αεροπλάνο, σιγουρευτείτε ότι τα παιγνίδια που θα πάρετε μαζί σας, θα περάσουν από τον έλεχγο ασφαλείας.
Απαραίτητα φάρμακα
Ποτέ δεν ξέρετε πότε τα παιδιά θα κρυολογήσουν, έτσι καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας κάποιο αντιπυρετικό. Ισως ανάλογως του ταξιδιού, θα μπορούσατε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για το τι θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας.
Μωρομάντηλα
Απαραίτητα όχι μόνο για αλλαγή πάνας, αλλά και για να καθαρίσουν οποιαδήποτε επιφάνεια, μουτράκια και χεράκια. Ποτέ δεν θα μετανοιώσετε να πάρετε μαζί σας αρκετά. Στις ζεστές μέρες μπορούν και να δροσίσουν ιδρωμένα μέτωπα.
Υλικά τέχνης
Αν τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα, θα μπορούν να ζωγραφίσουν, ή να παίξουν παιγνίδια οπως κρεμμάλα κλπ. Eπιλέξτε υλικά που εύκολα μπορούν να καθαρίσουν.
Ρούχα για όλες τις περιπτώσεις.
Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ρούχα για περιπτώσεις που τα παιδιά θα λερωθούν, και ίσως να προτιμήσετε να τα ντύσετε με τρόπο ώστε εύκολα να μπορούν να βγάλουν ένα σακάκι αν ζεσταθούν και το ίδιο εύκολα θα μπορούν να φορέσουν κάτι σε περίπτωση που κρυώσουν.
Διασκεδαστικά πράγματα για να παρακολουθήσουν
Ενα ταπλετ ή ένα DVD είναι ιδανικά για τον δρομο. Επιλέξτε τις αγαπημένες ταινίες ή κινούμενα σχέδια των παιδιών, και να θυμάστε πάντα το παράγοντα εκπληξη ώστε να κρατηθεί τον ενδιαφέρον τους αμείωτο καθ όλη την διάρκεια ενός ταξιδιού.
Πηγή: http://childdevelopmentinfo.com/parenting/6-smart-things-to-pack-when-traveling-with-small-children/